Przejdź do głównej treści

Widok zawartości stron Widok zawartości stron

Minigrant naukowy

Pomoc państwa przedsiębiorcy w czasach kryzysu COVID-19 - nowe spojrzenie na konstytucyjną zasadę równości?

Widok zawartości stron Widok zawartości stron

Widok zawartości stron Widok zawartości stron

Branża gastronomiczna

Badane podgrupy branży

W toku badań przeanalizowano następujące podgrupy branży gastronomicznej:

  1. działalność polegającą na przygotowywaniu i podawaniu posiłków i napojów gościom siedzącym przy stołach lub gościom dokonującym własnego wyboru potraw z wystawionego menu, spożywanycyh na miejscu,
  2. działalność restauracyjną lub barową prowadzoną w środkach transportu,
  3. działalność związaną z konsumpcją i podawaniem napojów,
  4. działalność gastronomiczną polegającą na przygotowywaniu i dostarczaniu żywności.